Statele Unite nu exclud introducerea de noi sancțiuni împotriva Rusiei/getty images photoStatele Unite nu exclude introducerea de noi sancțiuni împotriva Rusiei/getty images

Autoritățile ruse au eșuat deja toate obiectivele stabilite înainte de începerea unei invazii pe scară largă a Ucrainei și au pierdut războiul din punctul de vedere al propriilor idei despre victorie.

Acest lucru a fost declarat la un briefing de la Washington de către Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, relatează Ukrinform.

“Este important să observăm și să nu lăsăm din vedere modul în care rușii au definit acest lucru (victoria lor – ed.) pentru ei înșiși. Ei au pierdut deja – prin definiție”, – a declarat vorbitorul Administrației Biden.

Ea a explicat că Kremlinul intenționează să profite de o parte semnificativă a teritoriului Ucrainei, inclusiv în nord, dar nu au reușit să facă acest lucru.

“Președintele Putin nu va mărșălui pe străzile din Kiev. Ei nu vor profita de integritatea teritorială și suveranitatea acestei țări. Nu au reușit să divizeze NATO”, a subliniat Psaki.

În acest sens, Secretarul de presă al Casei Albe a subliniat că, în stadiul actual, Statele Unite depun eforturi pentru a consolida poziția Ucrainei la masa negocierilor atât prin consolidarea armelor pe câmpul de luptă, cât și prin asigurarea oricăror nevoi ale părții ucrainene.după cum știți, Joe Biden a declarat miercuri că Statele Unite nu exclude introducerea de noi sancțiuni împotriva Rusiei și intenționează să discute această problemă cu alte țări G7.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *