Rusia a lovit Odessa cu rachete/foto suspilne.mediaRusia a lovit Odessa cu rachete/foto suspilne.media

Duminică seara, 8 mai, Rusia a tras trei rachete la Odessa: una a fost doborâtă de forțele ucrainene de apărare aeriană, celelalte două au lovit o zonă rezidențială și au distrus o zonă de recreere.

Acest lucru este raportat de comanda operațională “Sud”.

Din fericire, nu există victime. Un incendiu a izbucnit la locul sosirilor.

“Incendiul care a avut loc la locul loviturii, cu o suprafață de 15 metri pătrați, a fost eliminat de forțele a 4 vehicule speciale și 15 salvatori. Analiza molozului continuă pe o suprafață de 300 mp. m, grupul de investigație și operațional al Poliției Naționale lucrează la remedierea unei infracțiuni împotriva Ucrainei”, se arată în raport.

 Rusia a lovit Odessa cu rachete foto suspilne.mediaRusia a lovit Odessa cu rachete foto suspilne.media Rusia a lovit Odessa cu rachete/foto suspilne.media Rusia a lovit Odessa cu rachete/foto suspilne.media

Se remarcă faptul că rachetele au fost trase din aeronave din Marea Neagră.

Între timp, șeful administrației militare regionale din Odessa, Maxim Marchenko, a povestit despre o serie de atacuri cu rachete asupra regiunii în timpul zilei. Potrivit acestuia, pe 8 mai, apărarea aeriană ucraineană a doborât patru rachete inamice.

“Din păcate, a avut loc o lovitură într-o clădire rezidențială, o tânără a fost rănită. O substație a fost distrusă în districtul Bolgrad, nu există lumină în șase așezări”, a spus el.

Amintim, mai devreme a fost raportat că în noaptea de 8 mai au fost auzite mai multe explozii puternice în Odessa, iar în ajunul ocupanților ruși au tras 10 rachete la Odessa și în regiune.

ajuta proiectul ne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *