în Federația Rusă, s-au distins cu un nou fals sălbatic despre armata ucraineană din Kharkiv/foto”Suspilne Kharkiv”

Invadatorii ruși continuă să facă “umplutura” informațională pentru a acuza Forțele Armate ale Ucrainei. De data aceasta, armata ucraineană intenționează să arunce în aer un spital din Harkov cu copii bolnavi.

Acest lucru a fost raportat de sediul central de coordonare Interdepartamentală al Federației Ruse.

Potrivit rușilor, luptătorii ucraineni se presupune că” sub amenințarea executării aduc cu forța personalul medical și copiii bolnavi din alte instituții medicale ale orașului ” la primul spital al orașului pentru copii din Kharkiv. În același timp, ocupanții susțin că clădirea este exploatată.

Citește și:  Ministerul Afacerilor Interne: Federația rusă folosește muniție veche, dar cu elemente moderne pentru a seta cronometrul Ministerul Afacerilor Interne: Federația rusă folosește muniție veche, dar cu elemente moderne pentru a seta cronometrulocupanții după cochilii de fosfor au acoperit regiunea Sumy cu foc de mortar: ceea ce este cunoscut ocupanții după cochilii de fosfor au acoperit regiunea Sumy cu foc de mortar: ceea ce este cunoscut

În Rusia, ei au dat asigurări că spitalul ar fi subminat odată cu începutul loviturilor de artilerie ale trupelor rusești asupra instalațiilor militare din Harkov. În plus, pentru a da vina pe ruși, jurnaliștii occidentali se presupune că pregătesc deja fotografii și videoclipuri.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, propagandiștii ruși “anunță” adesea lovituri de rachete împotriva țintelor pașnice, pretinzând că ar pretinde echipament militar al Forțelor Armate ale Ucrainei pentru a da vina pe armata ucraineană pentru victime civile.

În plus, propaganda rusă a folosit comentariile expertului militar Michael Kofman pentru a răspândi informații că se presupune că muniția se epuiza în Ucraina și în țările europene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.