“date-înălțime=”900″ date-lățime=”1194″ title=”Facebook Andrii Klymenko” alt=”Facebook Andrii Klymenko”/>Facebook Andrii Klymenko

nava rusă a proiectului 23120 a fost atacată de racheta ucraineană anti-navă “Neptun”.

Acest lucru a fost raportat pe Facebook de jurnalistul Sergey Vysotsky, citând surse.

“Sursele mele tocmai mi-au confirmat acest lucru. Neptun nostru a distrus o altă navă rusă noaptea”, a scris jurnalistul.

Datele privind pierderea unei alte nave de către ruși sunt, de asemenea, conținute în rezumatul de dimineață al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

Potrivit surselor lui Vysotsky, vorbim despre distrugerea navei sau “Elbrus” sau “Vsevolod Bobrov”, deoarece Rusia are doar două nave de acest tip.

nava transporta întăriri către Insula șarpelui, inclusiv sisteme de rachete antiaeriene.

“Rusia încearcă să ascundă faptul că Neptun nostru a distrus o altă navă! Dar nu va funcționa”, a rezumat Vysotsky.

În același timp, redactorul-șef al ediției specializate a BlackSeaNews Andrey Klimenko scrie că APU a fost atacat de Vsevolod Bobrov. Aceasta, clarifică jurnalistul, este o nouă navă pe care rușii au transferat-o din Marea Baltică pe 7 ianuarie a acestui an.

Klimenko a adăugat, de asemenea, că, în urma atacului, nava a luat foc.

Vsevolod Bobrov a fost lansat în 2016, dar apoi construcția navei sa oprit din cauza lipsei componentelor importate (sancțiuni…). După finalizarea pe 08/21/2021, nava a fost inclusă în Flota Mării Negre.

După cum a scris UNIAN, rușii au pierdut o altă navă de război în Marea Neagră. Acest lucru a fost învățat de jurnaliștii canalului 24 în informații. Cu toate acestea, nu au specificat în ce circumstanțe a avut loc pierderea.

În Aprilie, în Marea Neagră, rachetele ucrainene Neptun au distrus crucișătorul Moskva, nava amiral a flotei rusești a Mării Negre, care la sfârșitul lunii februarie polițiștii de frontieră din Insula Snake au trimis la “x * y”.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *