scriitorul rus a spus că Putin este încolțit și a prezis sfârșitul trist al Federației Ruse /foto REUTERSscriitorul rus a declarat că Putin este încolțit și a prezis sfârșitul trist al Federației Ruse/foto REUTERS

Se așteaptă ca Federația Rusă să se dezintegreze și să se transforme într-o nouă țară închisă. Scenariul trist rusesc este, de asemenea, rău pentru Ucraina, deoarece Moscova nu va lăsa ucrainenii să trăiască în pace. 

Acest lucru a fost spus de scriitorul rus Boris Akunin în aerul canalului TV Freedom.

“Statul Federației Ruse trăiește ultimul capitol al scurtei sale istorii. Acest capitol este teribil și rușinos. După aceea, se pare că va exista prăbușirea unui alt stat, care va fi mai puțin periculos pentru vecinii săi decât puterea lui Putin”, a remarcat scriitorul.

Citește și:  Podolyak i-a determinat pe ocupanți cu un gest real de bunăvoință: altfel-HIMARS-enurezis Podolyak a sugerat ocupanților un “gest de bunăvoință” real: altfel – “HIMARS-enurezis” a amenințat că va fi împușcat: soția apărătorului Azovstal a spus despre ocupație și interogatorii a amenințat ce va fi împușcat: soția apărătorului “Azovstal” a spus despre ocupație și interogatorii

Potrivit acestuia, în cel mai rău caz, un astfel de “Iran de Nord” va apărea pe hartă.

“Va fi un teritoriu izolat, închis, care se va zbate împotriva întregii lumi și va intra într-o stare de degradare crescândă până când va avea loc o explozie. Acesta este un scenariu foarte trist și teribil, pentru că este foarte rău pentru toată lumea, nu numai pentru Rusia. Este rău pentru lume și mai ales rău pentru țările vecine, în primul rând pentruUcraina. Faptul este că va exista întotdeauna un stat agresiv și ostil în apropiere, care nu va permite Ucrainei să construiască o viață pașnică și să se dezvolte normal, chiar și atunci când faza războiului fierbinte se oprește”, a explicat Akunin.în același timp, el crede că Rusia nu poate câștiga o victorie militară, o victorie politică este exclusă.

“Sentimentul este că războiul va dura mult timp, apoi că Putin se află deja într-o situație fără speranță”, a rezumat criticul literar.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, figura politică, Candidatul științelor dreptului Mark Feigin a spus că probabil prăbușirea Rusiei este deja inevitabilă, dar rămâne întrebarea când se va întâmpla.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.