Rusia continuă agresiunea împotriva Ucrainei/foto de REUTERSRusia continuă agresiunea împotriva Ucrainei/foto REUTERS

Inamicul efectuează echipamente de Inginerie a pozițiilor din regiunea Bryansk la o distanță de 3 km de granița de stat a Ucrainei.

Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcția Seversky, unitățile inamice efectuează echipamente de Inginerie a pozițiilor în zonele unor așezări din regiunea Bryansk, la o distanță de aproximativ 3 km de frontiera de stat a Ucrainei”, se arată în raport.

În plus, în direcțiile Volyn și Polessky, unitățile Forțelor Armate ale Republicii Belarus continuă să îndeplinească sarcini de consolidare a protecției secțiunii frontierei ruso-bieloruse din regiunile Brest și Gomel. Măsurile continuă să verifice pregătirea de luptă a anumitor formațiuni și unități militare.

Statul Major General raportează, de asemenea, că agresorul a lansat un atac aerian cu rachete de la aeronavele Su-35 pe Belopol din regiunea Sumy. A fost învins de focul de artilerie în zona satului Seredina-Buda, regiunea Sumy.

În direcția Slobozhansky, inamicul a continuat să-și concentreze eforturile principale pe menținerea pozițiilor ocupate și efectuarea recunoașterii.

În direcția Harkov, inamicul a tras din artilerie cu butoi și rachete în așezările Alexandrovka, Slatino și Tsirkuny. El a lovit cu elicoptere de aviație armată în zonele așezărilor Veseloye și Ternovaya.

anterior, Statul Major General a raportat că numărul activităților de instruire în luptă ale armatei Bieloruse a crescut în direcțiile Volyn și Polessky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.