Prin” coridoarele umanitare ” navele inamice sunt capabile să se apropie de coasta ucraineană sub acoperirea navelor civile/foto facebook/marport.offpage

Ministerul Apărării al Federației Ruse imită organizarea așa-numitelor coridoare umanitare presupuse pentru retragerea navelor străine civile din porturile ucrainene.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Forțelor Navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe Facebook.

“O încercare de a juca împotriva umanității nu poate fi decât o oportunitate pentru navele inamice de a se apropia de coasta noastră sub acoperirea navelor civile”, se arată în raport.

Marina observă că țara agresoare nu poate fi un garant al securității, deoarece din primele zile ale unei invazii pe scară largă, a tras asupra navelor civile străine.

“Rutele cu adevărat sigure pot fi doar cele convenite prin tratate internaționale, în care țările civilizate acționează ca garanți ai Securității”, se spune în mesaj.

Se mai spune că Marina Forțelor Armate, conducerea statului iau măsuri pentru deblocarea porturilor maritime din Ucraina și organizarea aprovizionării cu produse ucrainene către țările care au nevoie de ea.

după cum a raportat UNIAN, mai devreme în Rusia a anunțat deschiderea unui coridor umanitar pentru navele străine din portul Mariupol.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.