Rusia pierde piloți/fotografie ua.depositphotos.comFederația Rusă pierde piloți/foto ua.depositphotos.com

Generalul locotenent ucrainean Igor Romanenko susține că conducerea în gruparea trupelor rusești este slab organizată. Acest lucru este evidențiat, în special, de lichidarea Forțelor Armate ale generalilor ruși din Ucraina.

După cum a spus într-un interviu acordat Observer, generalii sunt obligați să-și apropie punctele de control de prima linie, deoarece ofițerii de nivel mediu și junior nu pot face față. 

generalul a “mers” și peste pierderile Federației Ruse în echipajul de zbor.

“Piloții au clase-al treilea, al doilea, primul și maestrul. Și apoi e pilotul lunetist. Luptătorii sunt controlați de cei mai instruiți piloți. Pentru a antrena un pilot de lunetist și apoi pentru a-și menține nivelul de pregătire, este necesar să cheltuiți la fel de mulți bani ca și cum acest pilot ar fi turnat din aur”, a subliniat el.

Dar Putin, a continuat el, nu este descurajat de astfel de pierderi colosale, deoarece este ghidat de obiective politice, nu de cele militare.

De exemplu, înainte de începerea celei de-a doua operațiuni ofensive în sudul și estul Ucrainei, Putin a stabilit sarcina de a forma un raport de forțe în cel puțin 5:1 Personal. Militarii au spus că pot face 3: 1. Dar, de fapt, au reușit să formeze 1,7 la 1. De aceea se pregătesc pentru această fază a Războiului de atât de mult timp.

“Pe baza stării grupării Forțelor Armate ale Federației Ruse, armata nu mai poate asigura îndeplinirea obiectivelor politice ale lui Putin. Deși potențialul acestui grup depășește în continuare potențialul militar al Forțelor Armate din Ucraina, datorită acestui fapt reușesc să se miște încet. Dar îndeplinim sarcina principală: să le măcinăm personalul, echipamentele și să reducem acest potențial”, a rezumat Romanenko.

după cum a raportat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în dimineața zilei de 11 iunie, pierderile totale ale trupelor ruse din Ucraina s-au ridicat deja la 32 mii 50 de ocupanți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.