propagandiștii Kremlinului prinși pe un alt fals/REUTERSPropagandiștii de la Kremlin au fost prinși pe un alt fals/REUTERS

propagandiștii ruși răspândesc un fals că Forțele Armate ale Ucrainei ar refuza să lupte cu armele furnizate de Occident.

acest lucru a fost raportat în Centrul pentru combaterea dezinformării în cadrul NSDC din Ucraina.

“CPD respinge falsul că APU refuză să lupte cu armele furnizate de Occident. Mass-media rusă răspândește această dezinformare pentru a perturba furnizarea de arme și echipamente de la aliații Ucrainei. Propagandiștii se referă la un articol din CNN, în care, potrivit jurnalistului lor, unele unități recunosc că este mai convenabil pentru ei să folosească drone comerciale echipate cu explozivi decât drone Switchblade”, se spune în raport.

Citește și:  secretarul american al Apărării pe Ramstein-3 a cerut să nu piardă timpul și brațul Ucraina Secretarul american al Apărării de la Ramstein – 3 a cerut să nu piardă timpul și să înarmeze Ucraina un nou pachet de asistență pentru Ucraina ar trebui să fie convenit la sfârșitul lunii iunie-Stoltenberg Un nou pachet de asistență pentru Ucraina ar trebui să fie convenite la sfârșitul lunii iunie – Stoltenberg rușii nu au putut captura autostrada Bakhmut-Lisichansk și au organizat o revoltă pentru comandanți-Tsymbalyuk Rușii nu au reușit să captureze autostrada Bakhmut-Lisichansk și au organizat o revoltă pentru comandanți – Tsymbalyuk

După cum sa menționat în CPD, acesta este un fals, deoarece odată cu începutul războiului, armata ucraineană este trimisă în țările europene, unde învață cum să se ocupe de armele în stil occidental.

“Prin urmare, în fiecare zi, dimpotrivă, eficiența utilizării armelor furnizate Ucrainei este în creștere. Atacurile de informare ale ocupanților s-au intensificat în legătură cu Congresul de astăzi al miniștrilor apărării de la Ramstein, unde vor fi anunțate noi transporturi de echipamente”, a menționat GPA.

După cum a raportat UNIAN, întâlnirea Ramstein-3 a început astăzi la Bruxelles. Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, îndeamnă să-și concentreze eforturile pentru a ajuta la protejarea Ucrainei de invazia Federației Ruse.

el asigură că formatul Ramstein încearcă să satisfacă nevoile de apărare ale Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.