apărătorii ucraineni dau o mustrare demnă invadatorilor ruși din Zaporozhye./fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Apărătorii ucraineni dau o mustrare demnă invadatorilor ruși din Zaporozhye ./fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua

Ocupanții ruși își retrag trupele din Melitopol și o parte din Districtul Vasilyevsky la Zaporozhye, posibil ca parte a unei rotații.

Potrivit canalului Telegram al administrației militare regionale Zaporozhye, președintele său Alexander Starukh a spus acest lucru la televizor, informând despre situația din regiune cu privire la invazia rusă.

Potrivit acestuia, mișcarea ocupanților are loc în direcția Kherson.Starukh a menționat că ocupanții nu renunță să încerce să se deplaseze mai departe în estul regiunii Zaporozhye.

“Operațiunile militare Active continuă de-a lungul liniei de demarcație, unde armata noastră dă o mustrare demnă inamicului. Ciocnirile au loc în Orekhov, Gulyai-Pole, Kamyshevakha și așezările din apropiere suferă de bombardamente constante”, a spus Starukh.

Potrivit acestuia, construcția liniilor de apărare continuă în regiunea Zaporozhye, ceea ce ajută în mod semnificativ forțele noastre armate să respingă invadatorii. Acum există multe fortificații cu privire la abordările spre Zaporozhye.

Președintele apelului a subliniat, de asemenea, că activitatea centralei nucleare și situația generală din orașul Energodar rămân o problemă urgentă. Potrivit acestuia, stația continuă să funcționeze, deși angajații sunt sub presiune constantă. Într-un fel sau altul, centrala nucleară rămâne ucraineană și furnizează energie electrică sistemului nostru energetic.anterior, președintele Ucrainei, Vladimir Zelensky, a numit cele mai periculoase direcții din față, acestea sunt direcțiile Zaporozhye și Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.