Putin ar dori să” înghețe “războiul, crede Feygin/REUTERS foto

Rusia este interesată de” înghețarea “războiului împotriva Ucrainei, deoarece ocupanții au nevoie de un”răgaz” serios.

Această opinie a fost exprimată de activistul rus pentru Drepturile Omului Mark Feigin pe canalul 24.

“Acum Moscova ar dori foarte mult să mute conflictul într-o etapă prelungită, dar cu condiții și garanții că teritoriile pe care le-a ocupat vor rămâne cu el”, a spus el.

Potrivit lui Feygin, este absolut imposibil să credem că Federația Rusă se va opri în aceste teritorii.

El este convins că Ucraina se află acum într-o situație ceva mai bună, iar Moscova are nevoie de un “răgaz” mai mult decât Kievul.

Feygin și–a exprimat, de asemenea, opinia că 5 luni reprezintă o perioadă uriașă pentru așa-numita “operațiune specială”, pe care au prezentat-o ca instantanee. Dar, după cum a menționat expertul, rușilor li se spune că “totul merge conform planului” și “toate sarcinile vor fi rezolvate până la capăt”:

“Toată această conspirație este necesară pentru a” hrăni “populația cu un astfel de” analgezic ” – că totul este în regulă, totul este în regulă. Acum nu își pot transforma eforturile într-o victorie militară la scară largă. De aceea vorbesc despre asta. Și populația înghite totul.”

Anterior, scriitorul rus Boris Akunin a spus că se așteaptă ca Federația Rusă să se dezintegreze și să se transforme într-o nouă țară închisă. Scenariul trist rusesc este, de asemenea, rău pentru Ucraina, deoarece Moscova nu va lăsa ucrainenii să trăiască în pace.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.