inamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunii Luhansk și Donetsk/foto ua.depositphotos.com Inamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunilor Luhansk și Donetsk/foto ua.depositphotos.com

Trupele rusești încearcă să obțină un punct de sprijin în zonele ocupate din Regiunea Herson.

despre acest lucru în interviu Crimeea. Realitățile au fost spuse de reprezentantul GUR Mo Vadim Skibitsky.

Pentru a face acest lucru, ocupanții desfășoară o grupare puternică, inclusiv o componentă terestră, aeriană și maritimă. 

Inamicul intenționează să creeze un sistem de sprijin logistic, folosind calea ferată capturată, porturile și aerodromurile pentru aceasta.

“De la începutul lunii mai, forțele de ocupație au început să-și consolideze apărarea. Se pregătesc structuri inginerești adecvate, nici măcar una sau două, dar se construiește oa treia linie de apărare. Și acest lucru sugerează că Federația Rusă vrea să rămână mult timp”, a explicat Skibitsky.

Informațiile înregistrează, de asemenea, că armata rusă exploatează drumuri și poduri în teritoriile ocupate. Pentru a prelua apărarea și a preveni acțiunile contraofensive ale armatei ucrainene. Și astfel de acțiuni vor fi cu siguranță efectuate, asigură în inteligență.

Citește și:  Rusia încearcă să captureze Severodonetsk, dar Ucraina păstrează controlul-inteligență Rusia încearcă să profite de Severodonetsk,dar Ucraina păstrează controlul-informații  trupele rusești încearcă să păstreze controlul asupra regiunii Kherson Trupele ruse încearcă să păstreze controlul asupra regiunii Herson SUA este de acord cu Ucraina cu privire la restricțiile privind utilizarea armelor-Reuters Statele Unite sunt de acord cu Ucraina privind restricțiile privind utilizarea armelor – Reuters

Războiul din Ucraina: date actualizate

Inamicul continuă să avanseze în est și și-a concentrat toate eforturile asupra capturării regiunilor Luhansk și Donetsk. În timpul zilei, APU a respins 12 atacuri ale rușilor.

Luptele grele continuă pentru Severodonetsk, Lisichansk; ocupanții încearcă să ajungă pe autostrada Lisichansk-Bakhmut. Inamicul a reluat ofensiva în direcția slavă.

Potrivit experților Institutului American pentru studiul războiului, invadatorii au eșuat deja în încercarea de a avansa la sud-est de Izyum din regiunea Harkov. 

Invadatorii avansează constant de la Popasnaya la Bakhmut, dar în viitor această mișcare va încetini, spun analiștii. 

În regiunea Kherson, inamicul construiește deja oa treia linie de apărare, ceea ce indică probabil intențiile trupelor rusești de a rămâne în regiune mult timp. 

Rusia continuă să lanseze atacuri cu rachete asupra orașelor ucrainene. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.