rușii concediați de la Grads la satul Privolye din Regiunea Luhansk/fotografie ua.depositphotos.com Rușii concediat de la Grads la satul Privolye din Regiunea Luhansk/foto ua.depositphotos.com

armata rusă a ucis doi copii de 11 și 14 ani în satul Privolye, Regiunea Luhansk, trăgând de la Grads la sectorul rezidențial.

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare-civile Lugansk, Serghei Gaidai.

Alte două fete în vârstă de 12 și 8 ani și o femeie de 69 de ani au fost rănite în urma acestor atacuri.

“După prânz, sectorul rezidențial din Privolye a fost decorticat din Grads. Shells a zburat în case. După bombardament, grupul de reacție rapidă Lugansk-1 a mers în jurul orașului în căutarea posibilelor victime. Două cadavre de minori au fost găsite pe una dintre străzile din curte. Băieți în vârstă de 11 și 14 ani au fost găsiți fără semne de viață”, a spus Gaidai.

El a adăugat că poliția încă lucrează la fața locului și pot exista mai multe victime.

șeful OVA a cerut, de asemenea, civililor să evacueze.

“Lumea Rusă” ia viața departe de viitorul nostru – de copiii noștri. Evacuați! Ai grijă de copii! Ce mai aștepți?”,- numit Gaidai.

Citește și:  situația din Regiunea Luhansk: inamicul se pregătește să atace Severodonetsk-Statul Major General Situația din Regiunea Luhansk: inamicul se pregătește pentru o ofensivă asupra Severodonetsk-Statul Major General  Rashists a tras rachete în regiunea Sumy :există o victimă (foto) Rashiștii au tras rachete în regiunea Sumy: există o victimă (foto)  militanții au spus că Lugansk va fi redenumit Voroshilovgrad pe 9 mai (video) Militanții au spus că Lugansk va fi redenumit Voroshilovgrad pe 9 mai (video) inamicul pregătește o ofensivă majoră în Regiunea Luhansk - șeful OVA inamicul pregătește o ofensivă majoră în Regiunea Luhansk – șeful OVA

războiul Rusiei împotriva Ucrainei

După cum a raportat UNIAN, pe 24 februarie, Rusia a invadat teritoriul Ucrainei. Putin a numit războiul cu un stat suveran o ” operațiune militară specială “menită să” demilitarizeze “și” denazifice ” țara.

Ocupanții cu îndrăzneală și brutalitate fără precedent bombardează zonele rezidențiale ale orașelor și așezărilor ucrainene, folosind artilerie, lansatoare de rachete multiple și rachete balistice.

Peste 5 milioane de ucraineni, fugind de război, și-au părăsit casele și au plecat în străinătate, iar alte milioane au devenit persoane strămutate intern.

Conform estimărilor ONU, începând cu 2 mai, ca urmare a acțiunilor ocupanților ruși din Ucraina, moartea a 3.153 de civili a fost confirmată pe nume. Alte 3.316 persoane au fost rănite. ONU a adăugat că majoritatea victimelor civile înregistrate au fost cauzate de utilizarea armelor explozive cu o zonă largă de distrugere.,inclusiv atacuri de artilerie grea și lansatoare de rachete multiple, precum și atacuri cu rachete și aer.​

Procuratura Generală a raportat, de asemenea, că începând cu 5 mai, 221 de copii au fost uciși ca urmare a agresiunii armate a Rusiei în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *