ocupanții shell Mariupol/screenshot

Ocupanții ruși au aruncat deja aproximativ 100 de bombe aeriene asupra Mariupol, 2.187 de locuitori din Mariupol au fost uciși.

Acest lucru este menționat în declarația Consiliului Municipal Mariupol din Telegram.

Se spune: “în fiecare zi Mariupol suferă de raiduri aeriene de către Rashiști. În 24 de ore, mai puțin de 22 de bombardamente ale unui oraș pașnic. Aproximativ 100 de bombe aeriene au fost deja aruncate pe Mariupol.”

Consiliul Municipal constată că ocupanții au lovit cinic și intenționat clădiri rezidențiale, locuri aglomerate, distrug complet spitalele pentru copii și distrug complet infrastructura orașului. De asemenea, ei remarcă faptul că fiecare bombardament aduce distrugeri teribile și îndepărtează principalul lucru care este – viața locuitorilor pașnici din Mariupol. Începând de astăzi, 2.187 de rezidenți din Mariupol au murit deja din cauza atacurilor din Federația Rusă.

“Din cer vine cea mai mare amenințare pentru 400 de mii de locuitori din Mariupol care sunt acum blocați în oraș. Prin urmare, închiderea cerului peste Ucraina de către NATO sau furnizarea sistemelor de apărare aeriană necesare este o soluție care poate salva sute de mii de vieți nevinovate în toată Ucraina”, notează Consiliul Municipal Mariupol.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *