rușii au făcut din nou o grevă de rachete asupra rafinăriei Kremenchug/foto UNIANrușii au făcut din nou o grevă de rachete asupra rafinăriei Kremenchug/foto UNIAN

Seara, inamicul a lansat doar 8 până la 12 rachete la rafinăria de petrol și alte facilități ale Kremenchug din regiunea Poltava.

Astfel de date au fost publicate în Telegram de către șeful administrației militare regionale Poltava Dmitry Lunin.

“De la 8 la 12 rachete rusești lovit Kremenchug – rafinării de petrol și alte facilități de infrastructură. Detaliile vor veni mai târziu”, a scris el.

Lunin constată că amenințarea grevelor rămâne, așa că îndeamnă oamenii să nu părăsească adăpostul.

După cum a raportat UNIAN, astăzi la ora 17:20 Lunin a raportat că invadatorii au lovit patru greve la rafinăria Kremenchug. De asemenea, sunetele exploziilor au fost auzite în cartierul Poltava.

La începutul lunii aprilie, ocupanții au bombardat masiv rafinăria de petrol Kremenchug și depozitele de combustibil și lubrifianți din jur.

Alte nouă rachete rusești au lovit infrastructura Kremenchug în seara zilei de 24 aprilie. Ocupanții au lovit centrala termică locală și o rafinărie de petrol. După aceea, Lunin a spus că infrastructura rafinăriei Kremenchug a fost distrusă.

potrivit șefului Poltava Ova Dmitri Lunin, în acest an planta nu va funcționa din cauza daunelor cauzate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *