Rusia bombardează Ucraina/foto dpsu.gov.ua Rusia bombardează Ucraina/foto dpsu.gov.ua

astăzi, teritoriul de Frontieră al regiunii Chernihiv a fost decorticat de două ori de pe teritoriul Rusiei.

Acest lucru este raportat de serviciul de frontieră de Stat.

“Inamicul a lovit de două ori la granița de lângă una dintre așezările districtului Novgorod-Seversky. Primul atac, în timpul căruia au fost înregistrate 12 explozii dintr-un mortar de 120 mm, a început în jurul orei 12. Pentru a doua oară, inamicul a deschis focul de mortar mai puțin de o oră și jumătate mai târziu și a tras aproximativ 10 mine de-a lungul frontierei”, se spune în raport.

Citește și:  Moldova vrea să legalizeze intrarea trupelor străine în țară Moldova vrea să legalizeze intrarea trupelor străine în țară Belarus mută eșaloane cu vehicule blindate mai aproape de Ucraina (video) Belarus mută eșaloanele cu vehicule blindate mai aproape de Ucraina (video)Rusia bombardează granițele nordice pentru a restrânge regruparea forțelor ucrainene-GPSU Rusia bombardează granițele nordice pentru a restrânge regruparea forțelor ucrainene – GPSU

Serviciul de frontieră de Stat a adăugat că nu au existat victime în urma bombardamentelor. 

Anterior, sa raportat că Rusia trimite trupe la granița cu Ucraina în regiunea Kursk. În special, artileria și lansatoarele de rachete ale ocupanților sunt trase în regiunea Sumy.

Ocupanții continuă să echipeze poziții suplimentare de tragere și structuri defensive în zonele de frontieră din regiunile Bryansk și Kursk.anterior, Statul Major General a declarat că Rusia se pregătește să reia ofensiva de pe teritoriul a două regiuni. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.