în regiunea Sumy zeci de sosiri Dimineața/Foto Dmitry Zhivitsky în regiunea Sumy zeci de sosiri Dimineața/Foto Dmitry Zhivitsky

În dimineața zilei de joi, 4 August, ocupanții ruși au provocat numeroase lovituri de artilerie și mortar în regiunea Sumy. 

După cum a remarcat președintele Sumy Ova Dmitry Zhivitsky, de la ora 5:00 rușii au început să bombardeze comunitatea Shalyginsky.

“12 sosiri mortar. Și încă 10 sosiri de la artilerie la șase dimineața. De la cinci și jumătate, focul de mortar a început asupra comunității Krasnopol, 8 sosiri. Comunitatea Novoslobodskaya: la aproape șase dimineața, rușii au deschis focul asupra a două sate ale comunității, 6 sosiri la case private de civili, străzi, grădini de legume”, a spus el.

Citește și:  ocupanții ruși au bombardat Kharkiv noaptea: ceea ce se știe Ocupanții ruși au bombardat Kharkiv noaptea: ceea ce este cunoscut în Harkov, au avertizat că rușii vor intensifica loviturile de rachete asupra orașului și regiunii În Kharkiv, ei au avertizat că rușii vor intensifica loviturile de rachete asupra orașului și a regiunii  inamicul a bombardat regiunea Chernihiv din Belarus: există nouă sosiri în regiune Inamicul a bombardat regiunea Chernihiv din Belarus: au existat nouă “sosiri” în regiune

potrivit președintelui OVA, incendiile au izbucnit ca urmare a atacului inamic.

“Anterior, nu au existat victime umane”, a adăugat Zhivitsky.

ocupanții fotografiilor bombardează în mod activ regiunea Sumy pe 04 August 2022 fotografie de la Yaroslavl Dmitry Zhivitsky ocupanții fotografiilor bombardează activ regiunea Sumy pe 04 August 2022fotografie de la sută Dmitry Zhivitsky ocupanții fotografiilor bombardează în mod activ regiunea Sumy pe 04 August 2022 fotografie de la Yaroslavl Dmitry Zhivitsky ocupanții fotografiilor bombardează activ regiunea Sumy pe 04 August 2022fotografie de la sută Dmitry Zhivitsky ocupanții fotografiilor bombardează în mod activ regiunea Sumy pe 04 August 2022 fotografie de Dmitri Zhivitsky

Anterior a devenit cunoscut faptul că în satul Miropole din regiunea Sumy, ca urmare a bombardamentelor masive inamice de dimineață, mormintele din cimitir au fost rupte, liniile electrice și o serie de gospodării au fost avariate.

în ziua de miercuri, 3 August, armata rusă a tras de șase ori la comunitățile de frontieră din regiunea Sumy, un total de 62 de “sosiri” au fost înregistrate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.