nu a fost înregistrată nicio descoperire a frontierei de stat/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Nu a fost înregistrată nicio descoperire a frontierei de stat/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

în districtul Shostkinsky din regiunea Sumy, nu a fost înregistrată nicio descoperire a frontierei de stat.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky.

“Informațiile despre situația din Districtul Shostka au fost clarificate. Nu a fost înregistrată nicio descoperire a frontierei de stat. Cu toate acestea, atacurile provocatoare de pe teritoriul Rusiei continuă”, a spus el.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, șeful OVA a raportat că bătălia continuă în nordul districtului Shostka, ocupanții ruși încearcă să treacă granița.

Ocupanții ruși au lansat rachete în regiunea Sumy în noaptea de 15 mai. Unul dintre ei a lovit podul peste râul Kleven din Districtul Shostka. Potrivit șefului OVA, trupele ruse au distrus podul pentru că se tem de o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei – trecerea, spartă de inamic, le-a permis să se îndrepte spre Federația Rusă.

Sub acoperirea focului, grupurile de sabotaj și recunoaștere inamice au încercat să intre pe teritoriul regiunii, a remarcat serviciul de securitate de Stat.

polițiștii de frontieră au dat luptă sabotorilor și i-au forțat să se retragă dincolo de linia frontierei de stat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.