REUTERS

Rusia încearcă să refacă pierderea forței de muncă, promițând contractorilor salarii mari și posibilitatea jefuirii.

Acest lucru este raportat de Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina în Telegram.

“După pierderile catastrofale din Ucraina, pentru a restabili capacitatea de luptă a unităților militare, comanda Rusă încearcă în orice mod posibil să atragă rușii să se supună serviciului militar în baza unui contract”, se spune în raport.

Se remarcă faptul că în regiunile ocupate temporar din Ucraina, bărbații sunt mobilizați forțat și trimiși la moartea lor inevitabilă, iar în regiunile centrale ale țării, ocupantul este invitat la serviciu în baza unui contract cu promisiuni de salarii mari, prestații sociale și posibilitatea jafului și jefuirii nepedepsite.

“Potrivit informațiilor militare ale Ucrainei, numai în districtul Militar Central al Rusiei pentru perioada ianuarie – aprilie 2022, au fost semnate 2.861 de contracte pentru serviciul militar”, a raportat Departamentul. “Este demn de remarcat faptul că majoritatea rușilor, în ciuda probabilității de deces în Ucraina, sunt încurajați să serviciul militar de către părinții și rudele lor.”

reamintim, în conformitate cu informații, ocupanții ruși sunt surprinși de activitatea și de auto-organizare a ucrainenilor în zonele ocupate temporar. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.