Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 fotografie facebook.com/Vitaliy.Klychko Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 fotografie facebook.com/Vitaliy.Klychko  Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 © foto facebook.com/Vitaliy.Klychko Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 fotografie facebook.com/Vitaliy.Klychko Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/Vitaliy.Klychko  Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 © foto facebook.com/Vitaliy.Klychko Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022fotografie facebook.com/Vitaliy.Klychko Photo cum să elimini consecințele atacurilor rusești asupra Kievului din 14 martie 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/Vitaliy.Klychko

locuitorii casei care a fost bombardată de armata rusă au fost evacuați.

Acest lucru a fost anunțat de primarul Kievului Vitali Klitschko pe pagina sa de Facebook.

“Kievul a fost atacat astăzi de inamic. Dimineața devreme, un obuz a lovit o clădire rezidențială cu 9 etaje de pe Obolon. Conform datelor actualizate, o persoană a fost ucisă. 10 au fost răniți. Aproximativ 70 de persoane au fost evacuate din casă. Și tocmai recent, epava unei rachete a căzut pe drumul de pe Kurenevka. O persoană a fost ucisă, șase răniți. Doi dintre răniți au fost luați de o ambulanță”, a spus Klitschko.

De asemenea, potrivit acestuia, alte clădiri civile și transport au fost distruse.

“troleibuzul, care era fără pasageri, a fost complet distrus. Ferestrele au zburat, balcoanele caselor din jur și spațiile comerciale de la primele etaje au fost deteriorate. Salvatorii și echipajele de ambulanță lucrează la fața locului”, a spus primarul Kievului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.