Poliția a expus două DRG-uri/foto UNIAN poliția a expus două DRG-uri/foto UNIAN

În ultima săptămână, două grupuri de sabotaj și informații au fost expuse de Poliția Națională a Ucrainei.

Acest lucru a fost anunțat de Primul Ministru adjunct al Afacerilor Interne al Ucrainei Yevgeny Enin la difuzarea teletonului de informații.

Potrivit acestuia, în ultima săptămână, două grupuri de sabotaj și informații au fost expuse direct de către Departamentul de Investigații Strategice și Investigații Penale al Poliției Naționale a Ucrainei.

“Aproximativ 50 de persoane au fost reținute, dintre care cinci la Kiev, care ar putea fi implicate în cooperare cu inamicul. Adică vedem că activitatea grupurilor de sabotaj și recunoaștere este oarecum în scădere, poate că natura lor se schimbă, dar cu siguranță nu dispare”, a spus Enin.

El a menționat, de asemenea, că, în general, în țară timp de o săptămână, ofițerii de aplicare a legii verifică de la 10 la 20 de mii de oameni. În timpul acestor verificări, sunt identificate sute de persoane suspecte care pot fi implicate în cooperare cu inamicul.

Citește și:  NSDC a spus cum Rusia recrutează soldați pentru războiul din Ucraina NSDC a spus Cum Rusia recrutează soldați pentru războiul din Ucraina  șeful Ova Harkov a povestit despre starea de spirit din teritoriile ocupate din regiune Șeful Ova Harkov a vorbit despre starea de spirit din teritoriile ocupate din regiune rușii în captivitate îmbină planurile ofensive: un jurnalist a spus despre înfrângerea a două DRG-uri Rușii în captivitate” fuzionează ” planurile ofensive: un jurnalist a spus despre înfrângerea a două DRG rușii recrutează bieloruși pentru a se implica în războiul împotriva Ucrainei Rușii recrutează belaruși pentru a se implica în războiul împotriva Ucrainei  Tunarii ucraineni distrug fără milă depozitele rusești (video) Tunarii ucraineni distrug fără milă depozitele rușilor (video)

după cum a raportat UNIAN, potrivit Ministerului Afacerilor Interne, de la începutul războiului, peste 2,7 mii de persoane suspectate de colaborare sau activități de sabotaj au fost identificate la punctele de control.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.