un criminal poate primi până la 5 ani de închisoare/fotografie facebook.com/SecurSerUkraine un criminal poate primi până la 5 ani de închisoare/foto facebook.com/SecurSerUkraine

SBU a neutralizat un agent rus care a creat 20 de media online pro-ruse în Ucraina.

Acest lucru este raportat de către Centrul de presă al Serviciului de securitate al Ucrainei.

Atacatorul sa dovedit a fi un rezident al Kievului. A fost supravegheată de serviciile speciale ale țării agresoare pentru a răspândi cât mai mult ideile “lumii rusești” în statul nostru.

Pentru a face acest lucru, cetățeanului de la Kiev i sa dat sarcina de a crea mai mult de 20 de mass-media online. Ei au justificat în mod regulat agresiunea armată a Federației Ruse. În plus, astfel de publicații au scris falsuri despre Forțele Armate ale Ucrainei pentru a destabiliza situația din Ucraina.

Audiența totală a acestor resurse a fost de peste 2,2 milioane de utilizatori unici pe lună.

Acum, anchetatorii SBU l-au reținut pe agent și l-au informat de suspiciune în conformitate cu partea 3 a articolului 436-2 din Codul Penal al Ucrainei (producția și distribuția materialelor în care agresiunea armată a Rusiei împotriva Ucrainei este justificată, recunoscută ca legitimă și negată).

Acest articol prevede închisoare de până la 5 ani cu posibila confiscare a proprietății.

reamintim că SBU a raportat că rashiștii mănâncă câini.

Anterior, angajații GUR au interceptat o conversație în care rușii intenționează să scape de pe câmpul de luptă pentru că le este frică. 

de asemenea, mama unuia dintre ocupanți și-a intimidat fiul cu știri din direcția Donetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.