Secretarul NSDC numit condiția pentru sfârșitul ostilităților pe teritoriul Ucrainei/foto UNIAN

Federația Rusă trebuie să elibereze Teritoriile Ucrainei care au fost ocupate în ultimii opt ani. Când granițele din 1991 vor fi restaurate, țara noastră va fi de acord să înceteze ostilitățile.

Această declarație a fost făcută de secretarul NSDC Alexey Danilov în timpul difuzării la Radio NV.

“Dacă agresorul părăsește Pământul nostru, atunci vom înceta imediat lupta. Dar pentru asta, inamicul trebuie să iasă de aici, din toate ținuturile pe care le-am fixat după 1991. Aceasta este o axiomă. Dacă nu face acest lucru, atunci nu vom avea altă cale ca una militară. Nimeni în afară de noi nu va fi angajat în eliberarea pământului nostru”, a spus Danilov.

Amintiți-vă că oficialii ucraineni au vorbit în mod repetat despre intențiile lor de a reveni Crimeea, precum și teritoriile ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk.

La mijlocul lunii iunie, ministrul ucrainean al Apărării, Oleksiy Reznikov, a anunțat că noile arme pe care aliații occidentali au fost de acord să le furnizeze țării noastre ca parte a reuniunii formatului Ramstein-3 ar ajuta la returnarea tuturor terenurilor ocupate. Și Crimeea este una dintre ele.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *