stările de panică ale rușilor au influențat cursul războiului din Ucraina, împărtășite în informații/foto REUTERS Starea de spirit panicat de ruși au influențat cursul războiului din Ucraina, împărtășită în informații/foto REUTERS

Reticența de a lupta în rândul ocupanților ruși este în creștere, dar în Federația Rusă nu iau în considerare opinia soldaților.

Această opinie a fost împărtășită în timpul teletonului de informare de către reprezentantul serviciului de presă al GUR al Ministerului Apărării al Ucrainei Andriy Yusov.

“Numărul interceptărilor care indică panică, lipsa de dorință de a lupta printre rândurile ocupanților a crescut foarte mult. Dar ar conta dacă am avea de-a face cu un fel de armată a unei țări civilizate, unde viețile și opiniile soldaților merită ceva. În Federația rusă, acest lucru nu este deloc cazul, iar comanda rusă a vrut să scuipe opinia propriilor soldați”, a spus el.

Yusov a subliniat că aceste stări de panică au afectat activitatea la sol a ocupanților. Numărul operațiunilor a devenit mai mic.

“Rashiștii nu vor să moară, nu vor să lupte. În ciuda faptului că această activitate persistă în est, vedem o imagine diferită în sud. Tonul general al interceptărilor invadatorilor este foarte diferit de cel care a fost la începutul războiului”, a adăugat el.Anterior, consilier al șefului Ministerului Afacerilor Externe Vadim Denisenko a spus că adversarii din Ucraina nu mai sunt capabili să lupte pe fronturi largi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *