GSCHS în Nikolaev/foto-GSCHS , t.me

Pe 9 martie, două grupuri pirotehnice ale Serviciului de urgență de stat au elaborat 33 de adrese, la care locuitorii din Nikolaev au furnizat informații unei linii speciale.

salvatorii au raportat acest lucru în Telegram.

“Astăzi, 14 muniții au fost scoase din sectoarele rezidențiale. Printre acestea: 3 bombe aeriene explozive (FAB-250), elemente de luptă cu cluster, cochilii de artilerie, mine de mortar. Au lucrat în sectoarele rezidențiale din Districtul Ingul, Ternovka și Solyan MKR”, se spune în raport.

Având în vedere că numărul de apeluri crește în fiecare zi, acum sunt 402, salvatorii cer locuitorilor orașului să se ocupe cu prudență și să fie atenți.

“Dacă observați un obiect care arată ca muniție, nu-l atingeți în niciun caz, ci așteptați pirotehnica. În prezent, lucrările relevante au fost deja efectuate la 48 de adrese pentru alții – este nevoie de timp”, a concluzionat Ministerul. 

lucrătorii GSCHS foto dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 gschs foto de la sută lucrătorii foto GSCHS dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022fotografie a serviciului de urgență de Stat lucrătorii GSCHS foto dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 gschs foto de la sută lucrătorii GSCHS foto dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 gschs foto de la sută foto lucrătorii gschs dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 fotografie a serviciului de urgență de Stat lucrătorii GSCHS foto dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 gschs foto de la sută lucrătorii foto GSCHS dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022fotografie a serviciului de urgență de Stat lucrătorii GSCHS foto dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 gschs foto de la sută foto angajații Serviciului de urgență de Stat dezasamblează cochilii după bombardarea lui Nikolaev pe 09 martie 2022 fotografie de la serviciul de urgență de Stat

reamintim că aproximativ 1300 de civili au fost uciși în timpul blocadei Mariupol. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *