consecințele bombardării dimineții în Nipru/fotografia serviciului de urgență de Stat

În ziua curentă, inamicul a efectuat mai multe atacuri aeriene asupra a patru regiuni – Volyn, Dnipropetrovsk, Ivano-Frankivsk și Mykolaiv, ucigând două persoane.

Acest lucru a fost anunțat de Directorul Departamentului de răspuns la situații de Urgență al Serviciului de urgență de Stat (ses), Vladimir Demchuk, în aerul teletonului Informațional.

“De la ora 6: 00, inamicul a efectuat mai multe atacuri cu rachete și bombe asupra infrastructurii așezărilor din regiunile Volyn, Dnipropetrovsk, Ivano-Frankivsk și Mykolaiv. În special, au fost efectuate trei atacuri aeriene asupra orașului Dnipro. Ca urmare, obiectele civile au fost deteriorate, unul a fost distrus. O persoană a fost ucisă și alta a fost rănită. Un incendiu la o fabrică de încălțăminte a fost eliminat. În Lutsk ca rezultatatacul aerian a ucis o persoană, a rănit cinci. În Ivano-Frankivsk, ca urmare a unui atac aerian, cinci persoane au fost rănite”, a spus el.Demchuk a adăugat că operațiunile de salvare și analiza moloz a continuat în timpul zilei în Jitomir, Sumy, Kharkiv și Chernihiv regiuni.

De asemenea, potrivit acestuia, cu ajutorul serviciului de urgență de stat, aproximativ 3 mii de persoane au fost evacuate din orașe în timpul zilei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.