a arătat un videoclip cu consecințele bombardării inamice/foto Sergey Gaidai

Ocupanții continuă să acopere Regiunea Luhansk. Astăzi au lovit din nou Severodonetsk, clădirile rezidențiale sunt pe foc, întregul oraș este în fum.

Acest lucru a fost anunțat pe pagina sa de Facebook de către președintele Administrației Regionale de Stat din Luhansk, Serghei Gaidai.

El a arătat un videoclip cu consecințele bombardării inamice. Gaidai a menționat că ocupanții nu vor putea lua orașul, indiferent de modul în care încearcă.

“A 19-a zi de violență împotriva orașelor ucrainene pașnice. Orașele martirizate din Severodonetsk abia respiră…APU efectuează resuscitarea… Și inima centrului regional continuă să bată în ritmul Ucrainei. Orcii nu vor lua niciodată Severodonetsk. Vom sta în picioare! Vom supraviețui!”,- a scris președintele Administrației Regionale de Stat Lugansk.

După cum a raportat anterior UNIAN, șeful Administrației Regionale de Stat Luhansk, Serghei Gaidai, a declarat că infrastructura regiunii Luhansk a fost distrusă și nu poate fi reparată. El a menționat că nu există o astfel de așezare în care să nu existe bombardamente.

“Linia frontului ocupată de Forțele Armate ale Ucrainei este menținută în aceleași limite ca și până acum – dar bombardamentele se desfășoară de-a lungul liniei: nu există o astfel de așezare în care să nu existe bombardamente. De dimineață până seara trag la Popasnaya, Rubezhnoye, Severodonetsk, Lisichansk, Kremennaya. Acestea au lovit în principal zonele rezidențiale, școlile, infrastructura critică – apă, gaz, electricitate”, a spus Gaidai.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *