dușmanii nu pot captura Kharkiv acum, colonelul crede/foto Unian, Andrey Marienko dușmanii nu pot captura acum Kharkiv, colonelul crede/foto Unian, Andrey Marienko

Ocupanții ruși nu au acum posibilitatea de a prelua controlul asupra orașului Harkov.

Centrul regional nu este în pericol de descoperire sau încercuire a inamicului, colonelul de rezervă, expertul militar Oleg Zhdanov și-a împărtășit prognoza într-un interviu cu jurnalistul și fondatorul publicației “Gordon” Dmitry Gordon.

Potrivit lui, singura durere a armatei ucrainene este că inamicul a reușit să-l împingă înapoi la vechile linii de apărare, iar acum chiar artileria inamicului ajunge la marginea Harkovului.

“…orașul este în mod clar un progres, nu vorbesc despre mediu, (nu este amenințat – Ed.)…Singurul lucru, aș spune, durerea noastră este că au reușit să ne împingă înapoi la vechile linii de apărare, iar acum chiar și artileria barilului ajunge la periferia Harkovului. …Nu cred în ea (că ocupanții pot lua Kharkiv – Ed.). Acum nu văd astfel de oportunități în Rusia”, a spus sursa.

Amintiți-vă că Rusia, fără a declara război, a invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie. Dușmanii au tras în instalații militare și civile, în special în Kharkiv.

Pe 21 iulie, dușmanii au tras mai multe lansatoare de rachete “Hurricane” la o stație de transport public din districtul Kiev al orașului, ucigând patru persoane și rănind 25.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *