Mariupol după bombardarea ocupanților/fotografia lui Azov

Situația din Mariupol se înrăutățește: oamenii se luptă pentru hrană și apă, acolo se întâmplă un coșmar. Informațiile Federației Ruse că livrările umanitare au ajuns în oraș nu corespund realității.

după cum relatează corespondentul UNIAN, acest lucru a fost anunțat de vicepremierul pentru reintegrarea teritoriilor ocupate temporar Irina Vereshchuk.

Potrivit acesteia, situația din Mariupol rămâne cea mai dificilă, încă o dată nu este posibilă livrarea de mărfuri umanitare în oraș.

“În ceea ce privește Mariupol, o anumită coloană de mașini private a reușit deja să părăsească orașul astăzi. Cu toate acestea, încărcătura noastră umanitară nu a ajuns încă la Mariupol, este încă în Berdyansk. Informațiile Federației Ruse că livrările umanitare au ajuns în oraș nu corespund realității. În Mariupol, oamenii se luptă pentru hrană și apă, acolo se întâmplă un coșmar. Situația din Mariupol traversează deja toate granițele. Nu este vorba doar de legalitate, ci și de umanitate. Împreună cu încărcătura umanitară, au fost trimiși 20 de preoți. Fac apel la întreaga lume creștină – nu permiteți ca preoții să fie împușcați.”

Ea a comentat, de asemenea, situația de evacuare în alte direcții:

“În ceea ce privește evacuarea populației începând de astăzi: a fost posibilă evacuarea oamenilor din Regiunea Luhansk. Nu a fost foarte posibil în regiunea Kiev – direcția Brovarsky nu a funcționat. Regiunea Sumy, regiunea Chernihiv nu a mers deloc. Regiunea Kharkiv, de asemenea, nu a mers, pentru că podul Lozovaya-Izyum a fost distrus.”

anterior, UNIAN a raportat deja cum arată Mariupol acum, pe care rușii îl distrug. Un videoclip înfiorător de la înălțime a apărut în rețea.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *