el a menționat că numărul de lupte va crește în Regiunea Luhansk/Facebook Foto: Sergey GaidaiEl a menționat că numărul de lupte va crește în Regiunea Luhansk/Facebook Foto: Serghei Gaidai

În Regiunea Luhansk, situația va începe să se schimbe în aproximativ două săptămâni. Schimbările se vor întâmpla în bine. Dar pentru Rashiști, totul se va înrăutăți.

Acest lucru a fost spus jurnaliștilor de către șeful administrației militare Luhansk, Serghei Gaidai, care a împărtășit un fragment din interviul său pe Telegram. 

El a menționat că numărul luptelor din Regiunea Luhansk va crește, dar toate acestea nu vor face decât să agraveze situația ocupanților. Datorită armelor furnizate Ucrainei, apărătorii noștri vor lupta împotriva Rashiștilor.

“Totul va începe să se schimbe în aproximativ două săptămâni. Și numărul de lupte, desigur, va crește. Dar chiar și deciziile pe care Occidentul le-a luat pentru a ne ajuta sunt puse în aplicare timp de până la două săptămâni. Și peste două săptămâni vom vedea deja, în principiu, schimbări”, a spus Gaidai.

În Luhansk ocupat, a menționat el, Spitalul este complet plin de cadavrele ocupanților. Unele cadavre nici măcar nu pot fi identificate. În viitor, totul va fi și mai rău pentru militanți, crede Gaidai.Anterior, UNIAN a raportat deja că în Regiunea Luhansk, ocupanții confiscă telefoanele de la civili. Oamenii se grăbesc să-și” curețe ” gadgeturile.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.