rușii bombardează Odessa/fotografia punctului de control al coastei Odessa rușii bombardează Odessa/fotografia punctului de control al coastei Odessa

situație situația din regiunea Odessa rămâne tensionată și alarmantă.

Acest lucru a fost anunțat de vorbitorul șefului administrației militare Regionale Odessa, Serghei Bratchuk, în aerul teletonului de informații.

“Situația rămâne tensionată și alarmantă, pentru că în fiecare noapte, în fiecare zi auzim alarme de aer, astăzi a fost și alarmantă. Astăzi, Forțele noastre de apărare aeriană s-au distins din nou, au fost distruse două rachete Onyx inamice, care au fost lansate de pe teritoriul Crimeei ocupate. În ajunul aceleiași situații-două rachete au fost distruse din nou”, a spus el. 

“Forțele noastre armate, forțele din regiunea Odessa sunt, de asemenea, păstrate într-un ton adecvat. De exemplu, gruparea Flotei Mării Negre a Federației Ruse, care, după cum cred ei, se află la o distanță sigură”, a adăugat el.

Potrivit lui Bratchuk, acum inamicul nu are ocazia să efectueze o operațiune amfibie, așa că folosește tactica loviturilor de rachete asupra regiunii.

Citește și:  linia frontală a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea dezocupării Linia frontală a avansat 10 kilometri: Primarul din Melitopol a anunțat abordarea dezocupării situația din față nu s - a schimbat dramatic în ultimele zile - vorbitorul Gărzii Naționale În ultimele zile, situația de pe front nu sa schimbat dramatic – vorbitorul Gărzii Naționale un recidivist de la LNR a spus SBU că a mers să lupte împotriva Ucrainei pentru a nu se mai așeza (video) un recidivist de la LNR a spus SBU că a mers să lupte împotriva Ucrainei pentru a nu se mai așeza (video)

După cum a raportat UNIAN, potrivit Comandamentului Operațional “Sud”, flota inamică a crescut la trei numărul de submarine din Marea Neagră. Astfel, ocupanții încearcă să reducă la minimum pierderile pe mare. În prezent, 28 de “calibre” sunt pregătite pentru o lovitură de rachete pe două nave de rachete de suprafață și trei submarine.

În plus, ca parte a grupării navelor inamice există 3 Nave amfibii mari care sunt gata să efectueze misiuni de luptă.

Pe 17 iunie, un remorcher al Flotei Mării Negre a Federației Ruse “Vasily Bekh” a fost lovit de rachete în Marea Neagră, care transportau muniție, arme, personal și sistemul de apărare aeriană Tor către Insula șarpelui.în această săptămână, înainte de acest eveniment, a existat un submarin cu rachete de croazieră la bord, ca parte a grupării navelor inamice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.