consecințele bombardării Cernigovului de către ocupanții ruși/foto Unian, Arsen Petrov consecințele bombardării Cernigovului de către ocupanții ruși/foto Unian, Arsen Petrov

Președinte al Chernihiv Ova Vyacheslav Chaus a negat zvonurile cu privire la necesitatea de a evacua din Centrul regional.

el a scris despre acest lucru în canalul său Telegram

Potrivit acestuia, astăzi se primesc o mulțime de cereri cu privire la posibila evacuare a locuitorilor orașului Chernihiv sau a altor așezări din regiunea Chernihiv.

“Amintiți-vă, am vorbit despre asta. Inamicul are trupe speciale de informații, trupe de război informațional și, nu uitați, lucrează. Am o mare solicitare: nimic nu s-a schimbat, avem încredere în informații exclusiv din surse oficiale. Dacă este nevoie de evacuare, vom spune cu siguranță despre aceasta și vom asigura implementarea acesteia”, a spus Chaus.

El a subliniat că astăzi situația din regiune este stabilă, deși există bombardarea periodică a zonei de frontieră. “Forțele noastre armate răspund în mod adecvat, polițiștii de frontieră sunt la datorie, așa că vă rog, o mare cerere pentru toată lumea este să se calmeze”, a subliniat președintele OVA.

Zvonurile despre necesitatea unei posibile evacuări din Chernihiv au apărut după rapoartele mass-media despre o posibilă re-ofensivă a trupelor ruse în regiunea Chernihiv.

reamintim că Ministerul de Interne nu respinge posibilitatea de încercările Rusiei de a ataca Kiev și Chernihiv.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.