Astăzi, pe 16 martie, unități separate ale Forțelor Armate din Ucraina și-au dovedit încă o dată abilitățile. Luptătorii celei de-a 93-a OMBr au distrus Divizia obuzieră, iar cea de-a 72-a OMBr a distrus artileria inamică. Soldații celei de-a 128-a brigăzi transcarpatice separate de asalt montan nu rămân în urma fraților lor. Au distrus inamicul de la “Grads” în timpul unei încercări de a pune o trecere de ponton. Drept urmare, inamicul a pierdut echipamentul și a suferit pierderi grave de forță de muncă.

“Unitatea de artilerie a celei de-a 128-a brigăzi separate de asalt montan Transcarpatic a împușcat un feribot de ponton al Armatei Ruse în zona de luptă. Oferim un videoclip cu înfrângerea focului inamicului. Primele fotografii sunt imagini cu drone ale pozițiilor echipamentelor Rusești pentru traversarea unui ponton, încercând să se deghizeze între copacii de la marginea pădurii. Apoi se dă comanda “foc deschis”, după care artileria acoperă inamicul cu mai multe lansatoare de rachete”Grad”. După salve, sună comanda “lăsați pozițiile de tragere”, care ar fi putut fi detectată de ruși”, spune grupul oficial al Brigăzii transcarpatice pe Facebook.

Ultimele cadre arată o coloană distrusă care nu poate fi restaurată. Există, de asemenea, multe victime printre soldații armatei ruse, deși numărul exact nu este specificat.

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *