elicopter Mi-28N doborât/fotografie Roman Donik elicopter Mi-28N doborât/fotografie Roman Donik

În regiunea Harkov, soldații celor 92 de brigăzi mecanizate separate numite după atamanul koshevoi Ivan Sirk au doborât un elicopter Mi-28N “Night Hunter”.

Voluntarul Roman Donik a povestit despre echipamentul distrus pe pagina sa de Facebook. El a publicat, de asemenea, fotografii ale unui elicopter care a fost “aterizat” de apărătorii ucraineni.

 elicopter Mi-28N doborât/fotografie Roman Donik elicopter Mi-28N doborât/fotografie Roman Donik

Potrivit informațiilor preliminare, soldații brigăzii 92 au doborât un elicopter în apropierea satului Bobrovka, regiunea Kharkiv. Numărul de înregistrare al echipamentului este RF-13654. Acesta este al treilea caz confirmat vizual când apărătorii ucraineni au distrus elicopterul Mi-28N. în marea majoritate a cazurilor, APU doboară Ka-52, care, totuși, a fost lăudat și de propaganda Kremlinului.

 elicopter Mi-28N doborât/fotografie de Roman DonikElicopterul Mi-28N doborât/fotografie de Roman Donik

Reamintim, conform celor mai recente date ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, invadatorii au pierdut 158 de elicoptere și 199 de luptători. Datele sunt aproximative, deoarece luptele active continuă în est și sud, ceea ce complică calculul.

Elicopterul Mi-28N doborât/fotografie de Roman Donik

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *