fals

Forțele de apărare ucrainene au distrus o coloană de echipamente grele inamice. Locația nu este specificată, dar amploarea activității APU este impresionantă.

videoclipul a apărut online.

În special, apărătorii ucraineni au distrus trei BMD-3, patru transportoare blindate, patru MT-LB, un APC de comandă și personal, două BMP-2, două BMD-8, un tanc și alte echipamente grele ale Federației Ruse.

Reamintim că pe 24 februarie 2022, Federația Rusă a lansat un război împotriva Ucrainei independente și a organizat o adevărată teroare în țară. Rușii trag cu arme grele în orașele ucrainene pașnice, ucigând civili, inclusiv copii și femei.

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus sancțiuni împotriva Federației Ruse. Restricții legate de circulația valutară în țară, obligații de datorie, sancțiuni împotriva băncilor rusești etc. rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război. Analiștii prezic că economia rusă va intra în incapacitate de plată în luna aprilie a acestui an.

producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să lucreze acolo și să plătească impozite țării agresoare, pe care o direcționează spre uciderea ucrainenilor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.