APU respinge cu succes încercările de a asalta ocupanții/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua APU respinge cu succes încercările atacurilor invadatorilor/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Militarii Forțelor Armate din Ucraina au respins cu succes atacurile invadatorilor ruși în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

Acest lucru este raportat de către Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei în rezumat seara.

În direcția slavă, inamicul a folosit butoi, artilerie rachetă și tancuri în apropierea Văii, Bogorodichny, Kurulka, Grushuvakha, Vernopolya, Suligovka și o serie de alte așezări. Aviația armatei ruse inamice a funcționat lângă Gusarovka.

“În zona Shchurovka, soldații noștri au găsit și neutralizat un grup de ocupanți de recunoaștere”, se spune în raport.

În direcția Kramatorsk, inamicul a bombardat zonele Siversk, Ivano-Darievka, Krivoy Luka, Serebryanka, Grigorovka, Zvanovka, discutabil și Vyemka. Atacul aerian a fost înregistrat lângă Serebryanka și discutabil.

“Un grup de recunoaștere a ocupanților a fost găsit lângă Verkhnekamenskoye, au fost provocate daune de incendiu, grupul s-a retras. Inamicul a efectuat, de asemenea, recunoașterea aeriană a UAV-urilor”, a remarcat Statul Major General.

În direcția Bakhmut, inamicul a efectuat bombardarea infrastructurii militare și civile din artilerie și tancuri în zonele așezărilor Shumy, Kodema, Soledar, Bakhmut, Veselaya Dolina, Mayskoye, Zaitsevoe, Vershina și altele. El a efectuat atacuri aeriene lângă Pokrovsky, Novolugansky, Soledar și Veselaya Dolina.

“Invadatorii au încercat să asalteze din nou în zonele Soledar, Vershki și Semigorye. Și din nou fără succes – au suferit pierderi și s-au retras”, spune rezumatul.

În plus, în direcția Avdiivka, inamicul a tras în zonele așezărilor Pavlovka, Avdiivka, Veseloye, Ugledar, Vodiane, Velikaya Novoselka, Peski, Novokalinove, Krasnogorovka, șevcenko și alții.

“Toate acțiunile ofensive și de asalt ale ocupanților din zonele Avdiivka, Kamenka, Krasnogorovka și Peskov au fost suprimate decisiv de soldații noștri”, a menționat Statul Major General.

În același timp, inamicul nu a efectuat acțiuni ofensive active în direcțiile Novopavlovsky și Zaporizhia, a continuat bombardarea sistematică a infrastructurii civile lângă Vremovka, Olgovsky, Novopol și un număr mare de alte așezări.

În direcția Bugului de Sud, inamicul și-a concentrat principalele eforturi pentru a împiedica avansarea trupelor ucrainene. Inamicul se teme și menține o intensitate ridicată de recunoaștere de la drone, a remarcat Statul Major General.

În plus, inamicul a bombardat infrastructura civilă și militară în zonele Ivanovka, Tokarevo, Quarry, Osokorovka, Blagodatnoye, Kobzartsev și mai mult de 30 de așezări.

Citește și:  clădirea ar fi putut fi aruncată în aer din interior: Arrestovich despre uciderea prizonierilor din colonia Yelenovskaya Clădirea ar fi putut fi aruncată din interior: Arrestovici despre uciderea prizonierilor din colonia Yelenovskaya  rușii au lovit din nou clădirile rezidențiale din Kramatorsk: sunt morți și răniți Rușii au lovit din nou clădirile rezidențiale din Kramatorsk: există un mort și răniți  atac asupra coloniei din yelenovka ocupată: Statul Major General a făcut o declarație O lovitură pentru colonia din yelenovka ocupată: Statul Major General a făcut o declarație rușii au postat un videoclip brutal despre castrarea unui luptător ucrainean: s-au angajat să găsească călăul în OP Rușii au postat un videoclip brutal despre castrarea unui luptător ucrainean: PO s-a angajat să găsească călăul noi sosiri în Nikolaev: rușii au folosit cochilii de cluster ,există victime (fotografii, videoclipuri) În Nikolaev noi “sosiri”: rușii au folosit cochilii de cluster, există victime (fotografii, videoclipuri)

În direcțiile Volyn și Polessky, situația nu sa schimbat semnificativ.

“Nu există semne ale creării unor grupuri ofensive ale Forțelor Armate ale Federației Ruse și ale Forțelor Armate ale Republicii Belarus”, se arată în rezumat.

În direcția Siversky, inamicul a continuat să lovească instalațiile de infrastructură cu artilerie cu butoi și rachete în zonele de frontieră din regiunile Chernihiv și Sumy. Inamicul a efectuat, de asemenea, recunoașterea aeriană a UAV-urilor în apropierea satului Gremyach, regiunea Chernihiv.

În același timp, în direcția Harkov, inamicul a efectuat bombardamente din artilerie cu butoi și rachetă în districtele Harkov și așezările Rubezhnoye, Udy, Dementievka, Slatino, Bazaleevka, Pobeda, Mayak, Zamulovka, Lesnoye, Sosnovka, Svetlichnoye, Ivanovka, Korobochkino și altele. El a efectuat un atac aerian de către forțele de aviație ale armatei lângă Old Saltov.

Reamintim, în Rezumatul dimineții, Gestabul Forțelor Armate din Ucraina a raportat că ostilitățile active cu ocupanții ruși continuă în Donbas. Deci, în ultima zi, Forțele Armate ale Ucrainei au respins asaltul inamicului în direcția vârfului și Semigorye și au provocat pierderi rușilor în zona Vodiane, Peski și Avdiivka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.