în același timp, exploatarea drumurilor forestiere, ocolirilor și podurilor se efectuează în zonele limitrofe statului nostru/foto REUTERS în același timp, exploatarea drumurilor forestiere, a drumurilor ocolitoare și a podurilor se efectuează în zonele limitrofe statului nostru/foto REUTERS

Amenințarea cu rachete și lovituri aeriene de către inamic de pe teritoriul Belarusului rămâne.

Acest lucru este menționat în Rezumatul Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“În direcțiile Volyn și Polessky, principalele eforturi ale Forțelor Armate din Belarus se concentrează pe consolidarea măsurilor de protecție a frontierei. În același timp, se desfășoară exploatarea drumurilor forestiere, a drumurilor ocolitoare și a podurilor în zonele limitrofe statului nostru. Amenințarea atacurilor cu rachete și aeriene ale inamicului de pe teritoriul Belarusului rămâne”, se arată în mesaj.

De asemenea, Statul Major General a menționat că inamicul nu a efectuat operațiuni active în direcția Seversky. Se remarcă mișcarea unităților de artilerie și pușcă motorizate situate în zonele de reconstrucție.

Citește și:  în regiunea Kherson, invadatorii au aranjat o vacanță pentru copii cu arma (video) În regiunea Herson, ocupanții au aranjat o” vacanță ” pentru copii cu arma (video)  De ce este capabil HIMARS din SUA cu rachete GMLRS: caracteristici și caracteristici De ce este capabil HIMARS american cu rachetele GMLRS: caracteristici și caracteristici rezervorul rus a intrat în vederea APU și a luat foc efectiv (video) Rezervorul rus a intrat în vizorul APU și a luat foc efectiv (video)  Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit obiectivele ocupanților ruși în viitorul apropiat Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit obiectivele ocupanților ruși în viitorul apropiat

Anterior, UNIAN a raportat deja că Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a numit obiectivele ocupanților ruși pentru viitorul apropiat. Federația Rusă prevede concentrarea eforturilor asupra anumitor zone cheie ale frontului, în special în estul și Sudul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.