inamicul s-a concentrat pe distrugerea infrastructurii aerodromului pentru a face acțiunile aviației noastre imposibile/foto ua.depositphotos.com Inamicul s-a concentrat pe distrugerea infrastructurii aerodromului pentru a face acțiunile aviației noastre imposibile/foto ua.depositphotos.com

Inamicul s-a concentrat pe distrugerea infrastructurii aerodromului pentru a face imposibilă acțiunile aviației militare ucrainene.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei cu privire la invazia rusă.

Se remarcă faptul că inamicul nu încetează să efectueze operațiuni ofensive în zona operațională estică pentru a stabili controlul deplin asupra teritoriului regiunilor Donetsk, Luhansk și Herson și menținerea coridorului terestru între aceste teritorii și Crimeea ocupată.

“Inamicul și-a concentrat eforturile principale pe distrugerea infrastructurii aerodromului pentru a preveni acțiunile aviației noastre, inclusiv UAV Bayraktar, pentru a sprijini acțiunile unităților din aer în zona de responsabilitate a Grupului forțelor unite și în zona operațională a Mării Negre. Creșterea intensității utilizării aviației tactice asupra apelor din partea de nord-vest a Mării Negre”, a raportat Statul Major General.

După cum a raportat UNIAN, pe 7 mai, ocupanții au tras șase rachete la Odessa, patru au lovit o companie privată de producție de mobilă, două au lovit pista Aeroportului. Ferestrele au fost sparte în casele din apropiere.

noaptea s-a raportat că exploziile au tunat din nou în Odessa. În urma atacurilor cu rachete din regiune, trei persoane au fost rănite.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *