A marcat verificarea pregătirii pentru luptă/fotografie t.me/modmilby a fost observată o verificare a pregătirii în luptă/fotografie t.me/modmilby

Unitățile militare din Belarus păzesc intens o secțiune a frontierei cu Ucraina în regiunile Brest și Gomel.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcțiile Volyn și Polessky, unitățile Forțelor Armate ale Republicii Belarus îndeplinesc sarcini de consolidare a protecției frontierei Belarus-ucrainene în regiunile Brest și Gomel. În unitățile Forțelor de operațiuni speciale din această țară, a fost observată o verificare a pregătirii în luptă”, se arată în raport.

Citește și:  Armata belarusă va merge la exerciții în Federația Rusă: un general rus va conduce Armata belarusă va merge la exercițiile din Federația Rusă: generalul rus va conduce rușii bombardează activ zona de frontieră: zeci de sosiri în regiunea Sumy dimineața (Foto) Rușii bombardează activ zona de frontieră: zeci de sosiri în regiunea Sumy Dimineața (Foto)Forțele Speciale din Belarus trec verificarea pregătirii pentru luptă - Statul Major General Forțele Speciale din Belarus trec verificarea pregătirii pentru luptă – Statul Major General

În direcția Seversky, inamicul, folosind artilerie cu butoi și rachetă, a tras asupra infrastructurii civile din zonele așezărilor Iron Bridge, Guy, Gremyach și Mikhalchina Sloboda din regiunea Chernihiv și Starikovo din regiunea Sumy.

În direcția Harkov, inamicul a efectuat daune de foc de la artilerie de diferite tipuri în zonele așezărilor din Harkov, Borshchova, Korobochkino, Bolshye Prokhody, tishki rus, Stary Saltov, Prishib, Tsirkuny, Mospanovo, Bezruki.

În direcția slavă, bombardarea a fost înregistrată lângă Bogorodichny, Mazanivka, Gusarivka, Adamovka, Kurulka, Khrestische, Suligivka, destul de mare și mare Komishuvakhi.

război în Ucraina și Belarus:

pe 24 februarie, Rusia a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei.

A doua zi, au apărut informații că Belarusul ar putea lua partea Rusiei și să-și introducă trupele pe teritoriul Ucrainei.

Din primele zile ale invaziei, Rusia a efectuat lovituri de rachete asupra Ucrainei de pe teritoriul Belarusului.

Pe 28 iunie, Belarus a anunțat pregătirea militară în apropierea graniței cu Ucraina. Provocările din Republica Belarus sunt posibile în direcțiile Volyn și Polessky.

Potrivit consilierului președintelui OPU Alexey Arestovich, nu este nevoie să vă fie frică de un atac din Belarus. Acum muniția este exportată din țară în masă în Rusia. Și în cazul pregătirilor pentru o invazie, dimpotrivă, ar încerca să-și mărească numărul.

începând cu 30 iunie 2022, Belarus a continuat să trimită muniție în Rusia.

La 1 iulie, Belarus a extins exercițiile militare la granița cu Ucraina.

începând cu 2 iulie, livrarea citațiilor a continuat în Belarus.

la 2 August 2022, serviciile de informații au avertizat că Belarus va arunca sabotori în Ucraina.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.