REUTERS

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina nu exclude că mobilizarea deschisă va începe în Rusia pentru a continua războiul din Ucraina.

Acest lucru este menționat în Rezumatul operațional privind invazia rusă pe pagina de Facebook a Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina.

“Pe baza faptului că inamicul a suferit mari daune în personal, există posibilitatea ca conducerea Politico-Militară a Federației Ruse să decidă modificarea legislației existente și va fi lansată mobilizarea deschisă pentru a continua un război prelungit și epuizant. Pentru a justifica astfel deNu este exclusă comiterea unui număr de provocări pe teritoriul Federației Ruse cu moartea civililor, așa cum sa făcut înainte de începerea celei de-a doua campanii cecene. Acest lucru va permite elitei pro-guvernamentale să decidă cu privire la declararea legii marțiale și mobilizarea totală a cetățenilor”, se spune în mesaj.

Statul Major General observă, de asemenea, că dispozițiile și natura acțiunilor forțelor de apărare nu au suferit modificări semnificative în ultima zi. AFU și alte unități ale forțelor de apărare au continuat să lovească grupuri de trupe inamice care încercau să țină liniile capturate.

“Trupele antiaeriene de rachete și avioanele de luptă din Ucraina au lovit 12 ținte aeriene inamice-2 avioane, 3 elicoptere, 3 UAV-uri și 4 rachete de croazieră. De asemenea, în timpul zilei, apărătorii și apărătorii ucraineni au distrus mai multe coloane de echipamente ale ocupanților din regiunile Mykolaiv și Sumy, pierderile inamice sunt încă clarificate. În plus, ca urmare a daunelor provocate de foc inamicului, comandantul celei de-a 8-a armate combinate a Districtului Militar sudic al Forțelor Armate ale Federației Ruse, locotenentul general Andrey Mordvichev, a fost distrus”, se spune în mesaj.

De asemenea, se remarcă faptul că militarii morți și răniți ai Forțelor Armate ale Federației Ruse și Rosgvardiya continuă să fie eliberați de pe teritoriul Ucrainei.

“Deci, în orașul Gomel, toate instituțiile medicale cu secții chirurgicale au fost implicate în primirea și tratamentul ocupanților răniți. Chirurgii lucrează non-stop, toate operațiunile planificate ale cetățenilor din Belarus au fost fie anulate, fie amânate la nesfârșit. Se înregistrează un procent mare de decese în rândul invadatorilor ruși răniți grav. Inamicul continuă să sufere pierderi semnificative. Are probleme cusuport logistic al diviziilor. Nivelul scăzut al stării morale și psihologice a personalului duce la o creștere a numărului de cazuri de dezertare și refuzuri ale militarilor Forțelor Armate ale Federației Ruse de a participa la războiul împotriva Ucrainei”, se arată în raport.după cum a scris UNIAN, Rusia desfășoară acum o mobilizare sub acoperire: mercenarii sunt recrutați în structuri militare private pentru a participa la războiul cu Ucraina.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *