SUA pregătește un plan de sprijinire a armatei ucrainene în anii următori/foto armata SUASUA pregătește un plan de sprijinire a armatei ucrainene în anii următori/foto armata SUA

Statele Unite dezvoltă un plan de sprijinire a armatei ucrainene pe termen mediu și lung. Vorbim și despre sprijin după victoria asupra armatei ruse.

Acest lucru este raportat de CNN.

Potrivit publicației, această misiune este condusă de șeful șefilor de Stat Major, generalul Mark Milli. Până în prezent, Pentagonul se concentrează pe următorii cinci ani după încheierea războiului din Ucraina.

Videoclipul zilei

În prezent, se efectuează o analiză, care va constitui baza pentru planificarea viitoarelor livrări de arme și crearea unui program de pregătire militară americană pe termen lung. Analiza este de așteptat să fie gata în termen de una sau două luni.

Citește și:  Federația Rusă pregătește din nou un proces asupra poporului Azov din cauza contraatacurilor reușite ale AFU-Andryushchenko Federația Rusă pregătește din nou un proces asupra “Azov” din cauza contraofensivelor de succes ale Forțelor Armate ale Ucrainei-Andryushchenko APU distruge armata rusă la scară industrială - ofițer APU distruge armata rusă la scară industrială-ofițer

Se remarcă faptul că, în consecință, acest lucru poate extinde asistența din partea Statelor Unite și a aliaților pentru Ucraina pentru anii următori prin contracte de armament pe termen lung pe mai mulți ani, care pot fi finalizate chiar și până la sfârșitul primului mandat al lui Biden.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 23 August, în mass-media occidentală au apărut informații că Statele Unite în Ziua Independenței Ucrainei, pe 24 August, vor anunța alocarea unui pachet record de asistență militară în valoare de 3 miliarde de dolari.

Potrivit interlocutorilor, fondurile vor fi utilizate pentru finanțarea contractelor de furnizare de drone, arme și alte echipamente. Cu toate acestea, este posibil ca într-un an să nu apară încă pe câmpul de luptă.

banii vor fi, de asemenea, cheltuite pentru formarea și echiparea armatei ucrainene pentru a asigura capacitatea lor de luptă “de mai mulți ani.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *