propaganda rusă răspândește o nouă fotografie falsă/SBUPropaganda rusă răspândește un nou fals/fotografie a SBU

Propaganda rusă răspândește un nou fals care se presupune că Ucraina va rămâne fără arme americane. Ei asigură că SUA vor suspenda livrările.

Acest lucru este raportat de Centrul pentru combaterea dezinformării din cadrul NSDC.

Mass-media de la Kremlin, referindu-se la Washington Times, a creat zeci de materiale false.

NSDC a subliniat că aceste declarații puternice sunt invențiile propagandiștilor, deoarece materialul se referă la” muniție NATO nelimitată “și, prin urmare, după cum afirmă analistul militar Mark Kanchian,” nu există nicio îndoială “că Statele Unite pot”continua livrările către Ucraina

Ministerul a adăugat că, pe fondul distrugerii unui număr mare de depozite de muniții rusești în ultimele săptămâni, Rusia desfășoară o operațiune informațională și psihologică. Scopul său este de a convinge pe toată lumea că se presupune că “Ucraina nu va avea timp să atingă paritatea armelor cu Federația rusă pentru a lansa o contraofensivă.”

“Cu toate acestea, Ucraina a declarat în repetate rânduri că standardele de război ale Forțelor Armate ale Ucrainei diferă de cele rusești și, cu ajutorul lui HIMARS, va fi posibilă realizarea parității armamentului în viitorul apropiat”, a explicat CPD la NSDC.

 NSDC a demascat un alt fals al Kremlinului/screenshot NSDC a demascat un alt fals al Kremlinului/screenshot

rechemare, mai devreme NSDC a respins falsul despre vânzarea HIMARS către ruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.