Serviciile speciale ucrainene au interceptat o conversație între ocupantul rus și un prieten, a cărui înregistrare a ajuns la consilierul ministrului Afacerilor Interne Anton Gerashchenko.

la înregistrare, invadatorul rus poate fi auzit vorbind despre modul în care au luat telefoanele de la rezidenții locali, astfel încât să nu le predea.

“Am condus în sat, tocmai au trecut pe lângă o mulțime, au luat telefoanele tuturor (de la civili, – UNIAN), astfel încât să nu ne predea mai târziu”, a spus ocupantul.

El a mai adăugat că un locuitor al unuia dintre satele ucrainene l-a implorat să nu ucidă. 

“I-am spus, apoi am venit aici pentru a apăra cantitatea de timp pe care ni se va spune. Asta e tot. Nu voi ucide pe nimeni. De asemenea, m-a întrebat dacă am venit în pace. Și eu sunt ca, ” da, în pace. Nu sunt după sufletul tău”, a continuat invadatorul povestea.

Dar apoi invadatorii au împușcat un civil. Potrivit soldatului Federației Ruse, el dormea deja la acel moment, dar colegii săi aflați într-o stare de intoxicare alcoolică au început să tragă. De asemenea, a mărturisit că a ucis un mercenar. 

“l-am împușcat, am crezut că nu este al meu”, spune armata rusă.

în plus, el a recunoscut că ocupanții sunt angajați în jafuri. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.