șeful regiunii Sumy a spus despre activarea aviației Federației Ruse/foto REUTERS

Ieri, un număr mare de aeronave din Federația Rusă au zburat prin regiunea Sumy adânc în Ucraina. Tendințele nu sunt foarte pozitive datorită faptului că rușii încep să-și intensifice activitățile. 

Acest lucru a fost declarat de șeful administrației militare regionale Sumy Dmitry Zhivitsky într-un mesaj video.

El a menționat că o alertă aeriană a fost anunțată de mai multe ori în regiune ieri. Potrivit acestuia, avioanele zboară foarte des de-a lungul frontierei, zboară pe teritoriul regiunii Sumy, se întorc în Rusia.

“Poate că acesta este un fel de activitate de informații sau vor să efectueze bombardamente sau bombardamente”, a adăugat Zhivitsky.

El a menționat:”un număr mare de aeronave din Federația Rusă au zburat astăzi prin regiunea Sumy (20 martie – UNIAN) adânc în Ucraina.”

În același timp, el a menționat că “tendințele nu sunt foarte pozitive datorită faptului că rușii încep o astfel de intensificare a activităților lor.”

Zhivitsky a subliniat, de asemenea, că invadatorii au intrat brusc pe teritoriul Ucrainei, teritoriul regiunii Sumy, dar planurile lor pentru un blitzkrieg au eșuat. “Orcii știu că nu veți merge mai departe”, a spus șeful Sumy OVA.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *