rușii sunt uimiți de amploarea livrărilor de arme către Ucraina/fotografie rnbo.gov.ua Rușii sunt uimiți de amploarea livrărilor de arme către Ucraina/fotografie rnbo.gov.ua

Se pare că nici autoritățile ruse, nici armata sa nu se așteptau ca întreaga lume să sprijine Ucraina și să furnizeze atât de multe arme.

Ca dovadă – o altă interceptare a conversațiilor ocupanților, publicată de SBU. Invadatorii concluzionează din aceasta că ” întreaga lume este împotriva Federației Ruse.”

“Americanii le-au adus întăriri, arme. America și întreaga lume sunt acolo, nah! Toată lumea e acolo, înțeleg, întăriri pentru ei, la naiba! Totul este împotriva Rusiei”, spune un ocupant la altul.

În schimb, armata rusă nu are nici măcar armură corporală normală, iar animalele tinere sunt aruncate în “mașina de tocat carne ucraineană”.

Deci, războinicul lui Putin transmite o conversație cu un coleg care este angajat în reaprovizionare pentru armata lor. “Piz * ce, spune el, frate, piz * ce. Tinerii, spune el, merg dracului. Sunt în general în ah * E. am condus acolo și sunt fără armură, fără ele * I. Am mers la magazin să cumpărăm bere…”- se plânge rashist.reamintim că Danemarca a fost de acord să ofere Ucrainei lansatoare de harpoane și rachete pentru a ajuta ucrainenii să-și protejeze coasta.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.