rușii jefuiesc casele ucrainenilor/REUTERS

Ocupantul rus a spus familiei sale că invadatorii sunt angajați în jafuri în Ucraina. Separat, el a lăudat înghețata ucraineană.

Acest lucru este menționat în conversația telefonică interceptată.

“Există într-adevăr p*zda. Ei poartă totul: laptopuri, televizoare din case… Ei iau totul, cretini nenorociți”, a spus ocupantul.

Invadatorii au pus prada în mașini cu speranța de a o duce în Federația Rusă. Fură chiar și anvelope din mașinile parcate ale civililor.

Ocupantul i-a spus soției sale că a fost tratat cu înghețată “oh ***” dintr-un magazin ucrainean care a fost jefuit de ocupanți. Invadatorul a fost, de asemenea, surprins de prețurile scăzute pentru produsele alimentare din Ucraina. Se părea că și interlocutorul său a fost surprins.

În același timp, femeia a menționat că “ucrainenii nu sunt fericiți să vadă ruși.” Ocupantul observă că el însuși nu înțelege sensul acestui război.

“Ar fi bine dacă am lupta pe pământul nostru… Și aici, nah * y, pentru ce luptăm? Dracu ‘îl cunoaște”, spune ocupantul.

În același timp, Rusoaica i-a spus ocupantului despre noile realități ale Federației Ruse.

soția ocupantului : nu vom arăta Premier League engleză.

ocupant La TV, nu?

soția ocupantului : Da… Nicăieri. Ei vor să blocheze Wikipedia pentru că scrie prost despre noi.

ocupant : pe scurt, p * zdets, da?

soția ocupantului : plin! A meritat? Deja îmi fac griji pentru viața mea. M-am trezit deja, ca și cum aș fi fost și eu la război. Voi vedea destule fotografii pe care ucrainenii le publică: morți, sfâșiați… Nu pot dormi.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *