inamicul nu încetează să bombardeze regiunea Mykolaiv/foto Alexander SenkevichInamicul nu încetează să bombardeze regiunea Mykolaiv/fotografie de Alexander Senkevich

În Nikolayevshchina invadatorii au ucis 4 persoane de dragul unui complot pus în scenă. Rashiștii au tras un mortar într-o clădire rezidențială. Imediat după aceea, mass-media de propagandă a apărut la locul crimei de război rusești.

Acest lucru este raportat într-un nou raport al comenzii operaționale “Pivden”.

Deci, la marginea orașului Snigirevka, invadatorii au lovit o clădire rezidențială. Rashiștii au ucis 4 civili și au încercat să dea vina pe armata noastră pentru asta.

“În Snigirevka, ocupanții au împușcat o casă la periferie cu un mortar, încercând să dea vina pe forțele de apărare Ucrainene pentru acest lucru”, relatează Pivden OK.

Cu toate acestea, Rashiștii s-au dat departe. Imediat după bombardament, jurnaliștii mass-media de propagandă au ajuns la locul incidentului, așa cum au ordonat. Au început imediat să filmeze povești și au acuzat APU de bombardare. 

“Unitățile AFU sunt prea departe de acolo pentru a fi lovite de un mortar. Dar, de dragul imaginii, Rashiștii au ucis patru civili”, a adăugat Comandamentul Operațional.

Citește și:  acum Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW Acum, Federația Rusă se concentrează pe capturarea a două orașe din Donbas-ISW  APU a distrus depozitele și echipamentele Federației Ruse în sud: peste 60 de ocupanți au fost eliminați APU a distrus depozitele și echipamentele Federației Ruse în sud: peste 60 de ocupanți au fost lichidați lovitură masivă în regiunea Odessa: Rusia a lansat 7 Calibre, printre victimecopilul lovitură masivă în regiunea Odesa: Federația Rusă a lansat 7 “Calibre” , printre victime este un copil

Mai devreme, UNIAN a raportat deja că ocupanții au tras la Nikolaev cu scoici de cluster.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.