apărătorii Ucrainei au distrus trei armate de șoc rusești, a spus Alexey Arestovich/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Consilier al șefului Biroului Președintelui Ucrainei Alexey Arestovich constată că ocupanții ruși au pierdut aproape posibilitatea de a ataca oriunde pe teritoriul Ucrainei.

Acest lucru este menționat în mesajul său video postat pe canalul Telegram al biroului președintelui Ucrainei.

“Inamicul aproape că a pierdut ocazia de a ataca oriunde pe teritoriul Ucrainei și desfășoară doar acțiuni tactice, acumulând rezerve care sunt supuse loviturilor zdrobitoare ale trupelor noastre de rachete, artilerie și aviație”, a spus Arestovici.

În timpul nopții, a adăugat el, militarii ucraineni au provocat lovituri puternice inamicului.

Vorbind despre pierderile totale ale inamicului, Arestovici a menționat că trupele ucrainene au distrus deja 11 batalioane de tancuri, 34 de batalioane de vehicule blindate de luptă, 5 divizii de lansatoare multiple de rachete, 17 divizii de artilerie cu butoi, aproape 5 regimente de aeronave și 5 regimente de elicoptere.”aceasta, în general, constituie trei seturi de armate ruse șocante ca formațiuni operaționale și strategice. Adică am distrus trei armate de șoc rusești și o armată aeriană. Există doar patru armate din 10 pe care le are Federația Rusă”, a rezumat Arestovici.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.