două condiții cheie pentru victoria Ucrainei în războiul cu Federația Rusă/foto t.me/landforcesofukraine două condiții cheie pentru victoria Ucrainei în războiul cu Federația Rusă/foto t.me/landforcesofukraine

Rezultatul războiului Ucrainei cu Rusia va depinde de doi factori.

Acest lucru a fost declarat de către diplomat, șef al Centrului pentru studii Ruse, fostul ministru al Afacerilor Externe al Ucrainei Volodymyr Ogryzko în timpul unei discuții pe redactor-șef.

potrivit lui, principala condiție pentru victoria asupra ocupanților ruși este următoarea:

“Combinația acestor doi factori va răspunde la întrebarea cât de repede se va încheia războiul. Atât pe câmpul de luptă, cât și în economie, Rusia se îndreaptă treptat, dar fără încetare, spre dezastru și colaps. Prin urmare, singura întrebare este când vor apărea aceste două elemente, astfel încât catastrofa să se întâmple în cele din urmă”, a spus ogryzko.

Anterior, expertul militar Dmitry Snegirev a declarat că este foarte probabil ca armata ucraineană să lanseze o contraofensivă în mai multe direcții înainte de sfârșitul verii.

De asemenea, fostul comandant-șef al forțelor comune NATO din Europa, James Stavridis, a menționat că războiul Rusiei împotriva Ucrainei se va încheia probabil în patru până la șase luni și se va transforma într-un fel de conflict înghețat.

Reamintim că ministrul Apărării al Ucrainei Alexey Reznikov consideră că este posibil să se încheie războiul cu Rusia până la sfârșitul acestui an.

În același timp, Institutul pentru studiul războiului spune că Kremlinul se pregătește pentru un război prelungit cu intenția de a confisca o parte mult mai mare a Ucrainei decât Donbass.

în acest moment, se desfășoară lupte active pentru dezocuparea Sudului Ucrainei-AFU îndeplinește sarcina stabilită de președintele Vladimir Zelensky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *