Mountain stormtroopers of the Armed Forces of Ukraine a arătat cum pământul arde sub picioarele ocupanților/screenshotMountain stormtroopers APU a arătat cum ocupanții au pământul “arzând sub picioarele lor”/screenshot

Armata forțelor armate continuă să distrugă personalul și echipamentul rușilor. Luptătorii celei de-a 10-a brigăzi separate de asalt montan, care este staționată în regiunea Ivano-Frankivsk, s-au lăudat cu rezultatele lor.

rezultatele muncii tunarilor au fost publicate pe pagina de Facebook a brigăzii.

Vrem să vă arătăm munca comună a batalioanelor 108 și 109 separate de asalt montan, care au oprit inamicul în timpul unei încercări de a ne străpunge apărarea, spune legenda videoclipului.

Imaginile vii arată cum “Edelweiss” ucrainean oprește ofensiva invadatorilor și distruge echipamentul inamic.

ce se știe despre pierderile inamice din Ucraina

Pierderile Rusiei în Ucraina de sâmbătă, 23 iulie, au avansat serios la noua “linie roșie” – 39.240 de dușmani au fost deja distruși.

În special, încă 240 de orci au fost eliminați în ultimele 24 de ore. Patru tancuri inamice, nouă vehicule blindate de luptă, un sistem de artilerie, două sisteme de rachete cu lansare multiplă, o dronă de nivel operațional-tactic și 17 unități de echipamente auto au fost, de asemenea, “tocate” de AFU.

În același timp, pierderile Forțelor Armate ucrainene de pe front au scăzut semnificativ în această lună. Acest lucru a fost spus de președintele Vladimir Zelensky. Potrivit acestuia, Acum Ucraina pierde 30 de morți și aproximativ 250 de răniți în fiecare zi.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.